VÄLKOMNA 
Lunds Öppna Verkstad
öppnar äntligen dörrarna för allmänheten. Den 24/4 kör vi Invignings After Work där du ges tillfälle att se verkstaden och lyssna på grundarna och andra inbjudna gäster med specialkunskap inom Makersområdet beskriva syftet och potentialen med en mötesplats som denna.

Mellan 16-17 är verkstaden igång och du har möjlighet att se dess operativa potential och ställa frågor till oss som kommer jobba hålla öppet här framöver.

Vid 17 börjar invigningsceremonin där det förutom kommer berättas om verksamheten kommer bjudas på dryck och tilltugg.

För dig som är intresserad av att utnyttja Lunds Öppna Verkstads faciliteter i framtiden kommer det ges möjlighet att bli medlem och skriva upp sig på de säkerhetskursers som kommer hållas för dem som vill utnyttja de större maskinerna.

Varmt välkommen till inte bara en härlig start på helgen utan också starten för ett kreativare och mer hållbart Lund!