Välkommen på Medlesträff!

Det är svårt att förstå att vi snart varit igång ett helt år. Det har varit ett fantastiskt roligt år där vi fått se många kreativa projekt ta form!
På Lunds Öppna Verkstad är det ju medlemmarna som är föreningen, det är ni som är verksamheten! Det är dags för oss alla att träffas för att komma fram till hur vi tillsammans kan göra nästa år ännu bättre!
Kanske har just du idéer om vad som krävs oavsett om det är nya maskiner, kurser, ändrade öppettider eller egentligen vad som helst. Är du kanske tom intresserad av att engagera dig mer i verkstad och få utökad tillgång till lokalerna så kommer det finnas möjlighet att prata om under den medlemsträff som kommer vara i verkstaden Tisdagen den 23 februari.
Vi kör från klockan 18 och det kommer finnas något litet att stilla den värsta hungern med! Har du inga direkta idéer så finns det anledning att komma ändå!

Hoppas du vill vara med och forma Lunds Öppna Verkstads framtid!

Vi ses den 23/2!